小爱=3= 发表于 2009-4-23 16:38:44

噢……原来如此(^-^)

記憶之風景 发表于 2009-4-23 16:38:47

回 8959楼(忆羽の爱) 的帖子

小殷也閃了><

小爱=3= 发表于 2009-4-23 16:39:27

小爱走了呢……
空虚~~

小爱=3= 发表于 2009-4-23 16:40:30

她们不会是去逛街了吧……

記憶之風景 发表于 2009-4-23 16:41:52

回 8963楼(忆羽の爱) 的帖子

不清楚的說..不過我發現了真糟糕的對話

..
.咲の殷..あゆみは 說:
有無人同你一齊考?
♥- is b 疼我,餵飽我,永不離開我 說:
就係無
...咲の殷..あゆみは 說:
我問下我d fd先
我一定問到比你知
你心虛啊.上次放我飛機
咁我搵你去多次屯門
你又唔去
當打和啦
哇.你好好人啊
....
考完之後..幾時同你去街都得
我唔得啦.我要返工亞
你放假我同你去
睇下點

記憶之風景 发表于 2009-4-23 16:42:10

回 8963楼(忆羽の爱) 的帖子

小愛看得懂嗎?

小爱=3= 发表于 2009-4-23 16:44:59

看得懂…
…你们要去屯門干嘛?

記憶之風景 发表于 2009-4-23 16:46:19

回 8966楼(忆羽の爱) 的帖子

早前說過..和她去屯門行街的...不過我突然跑去睇戲了- -
所以她到現在都很惱我- -

小爱=3= 发表于 2009-4-23 16:48:28

我非常仲意行街=3=
不过晤女友……

記憶之風景 发表于 2009-4-23 16:50:10

回 8968楼(忆羽の爱) 的帖子

我同朋友都好鐘意行街的.....同女朋友都無所謂
佢好鐘意動漫的..所以不怕
页: 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 [897] 898 899 900 901 902 903 904 905 906
查看完整版本: 神无月家的领地~!尽情给我来水吧,这是新的水楼,不过是我的领地W